Gastronomy

  • 1998 – 2003: Znani Slovenci v Narobetovi kuhinji. Ustanovi in vodi akcijo prezentacije gastronomije vrhunskih ljubiteljskih chefov v kateri je v Narobetovi salonski kavarni, vsak ob podpori izbranega slovenskega vinarja, nastopilo 22 vrhunskih mojstrov
  • 1998: Prvi začne s svojim izbranim vinarjem Ivanom Batičem akcijo Slow-fooda 6 krožnikov Znani slovenci v Narobetovi kuhinji
  • 2005: Izbor 10. najboljših slovenskih restavracij.
    Za Davida Furerja, USA Internet
  • 2006: Organizira prvo gastro-enološko turo po sloveniji obisk Chateau Lumire Cluba elitnega japonskega aristokratskega kluba
  • 2006: Ustanovitev - KROG - THE CIRCLE – Združenje 6 najboljših slovenskih restavracij z namenom prijateljskega sodelovanja
  • 2012: Drugi Slow-food – Narobetova salonska kavarna 6 največjih uspehiov orientalne kuhinje

KROG

Resnična zgodba, ki ji je botrovalo naključje, je ustvarila
omizje prijateljskega sodelovanja šestih vrhunskih slovenskih
restavracij na slovenski in italijanski strani.

Razlikujejo se v kreativnosti, stilu in izrazu,
druži jih virtuoznost in spoštovanje sodobne in tradicijonalne
gastronomije in duha vrhunske enologije,

ki sta jih pripeljala za isto mizo in ustvarilo, ki stoji pred vami.
Spoštovanje in spoznavanje drug drugega jih pelje
skozi čas in ustvarja.

KROG

THE CIRCLE

A thruly story, occurred by coincidence,
has created table of friendly cooperation of six
the most competitive top Slovenian restaurants,
five on the Slovenian and one Italian side.

They differ in creativity, style and expressionunited
by the creative virtuosity, respect of contemporary and traditional
gastronomy and superior oenology spirit, that create respect
wich assemble them at the same table getting to know each better,
creates

THE CIRCLE